Kantine-/kafédriver søkes

Steinkjerbygg KF bygger nå et 7-etasjes kontorbygg, med byens og regionens kanskje beste beliggenhet. O2-bygget befinner seg like ved rådhuset – midt i sentrum, med kaféer og butikker – og nært byens innovasjonscampus, samt det nye kulturkvartalet, som er under utvikling. Vegg i vegg med tog, buss, taxi og hotell. Bygget står klart for innflytting sommeren 2021.

O2-bygget åpner egen kantine og kafeteria i første etasje. Kaféen har eget kjøkken og plass til omlag 100 gjester. Det er også et delvis takoverbygd område på utsiden – mot Rådhusplassen – som kan brukes til uteservering om sommeren. Totalt vil bygget ha ca 300 ansatte, men kaféen kan også være åpen for folk flest med åpningstider ut over ordinær kontortid.

Vi søker erfarne og nytenkende drivere og leietakere som utvikler attraktive tilbud og yter god service – og som bidrar til at Steinkjer sentrum er et godt møtested. For mer informasjon kontakt Svein Olav Hansen på tlf. 950 72 226 eller svein.olav.hansen@steinkjerbygg.no