Guldbergaunet Bosenter – ferdig høsten 2018

Nedlastinger

NØKKELINFO:

ARKITEKT: Espen Aursand Arkitektkontor AS
ARKITEKT FORPROSJEKT: Praksis Arkitekter
PROSJEKTERENDE: Norconsult, Trønder-plan, ELProsjekt Trøndelag AS, Sinus AS
ADRESSE: Movegen 21, 7716 Steinkjer
FERDIGSTILLINGSDATO: August 2018
KVADRATMETER: ca. 3000 m BTA

ENTREPRENØRER:
Bygningsmessige arbeider: FuglesangDahl AS
Heis: Reber Schindler Heis AS
Røranlegg: S-Rør AS
Elektroniske anlegg: Semi Elektro AS
Byggautomasjon: EM Systemer AS
Luftbehandlingsanlegg: ACT

 Om prosjektet

Steinkjerbygg KF fikk bestilling fra Steinkjer kommune på 32 omsorgsboliger med heldøgnsomsorg (HDO) ved Skjeftejordet bofellesskap jfr. sak 16/7 som ble enstemmig vedtatt i kommunestyret 17.02.16:

Skjeftejordet bofellesskap byggetrinn 2, er en utvidelse av Skjeftejordet Bofellesskap som ligger på Guldbergaunet. Byggetrinn to innoholder 32 nye omsorgsboliger og bygges sammen med eksisterende bygg. Det har vært fokus på å skape fellesarealer og møteplasser slik at det finnes  samlingssteder for aktiviteter og fellesarrangement bl.a. sammen med frivilligheten. Slik det nye bygget er plassert i forhold til det eksisterende bygget skapes det to koselige tun for beboerne. Bygget er planlagt med vekt på fleksible løsninger for å kunne ivareta ulike brukergrupper.

Nytt navn

Hovedutvalget for helse og omsorg i Steinkjer har vedtatt at Skjeftejordet Bofellesskap skal skifte navn til Guldbergaunet Bosenter. Nå som bofellesskapet blir utvidet og slås sammen med Ogndal Eldresenter var det viktig for ledelsen å skape en feles identitet. De åtte ulike bofellesskapene på bosenteret har fått lokale navn og heter nå Mokk, Midjo, Skjefte, Ogna, Støa, Svedjan, Reina og Bogen. Spisesalene / kantinene har fått navnene Snarkjøpet og Midtpunktet.

 

Kontaktskjema (prosjekter)

Har du spørsmål eller innspill angående prosjektet, fyll inn skjemaet under og vi tar kontakt så snart vi får muligheten-
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

 

Del på sosiale medier