Martenshagen Bofellesskap

Nedlastinger

NØKKELINFO:

ARKITEKT: Foreløpig ukjent
PROSJEKTERENDE: Foreløpig ukjent
ADRESSE: Eirik Jarls gate 26, 7713 Steinkjer
BYGGESTART: Ikke avgjort
FERDIGSTILLINGSDATO: Ikke avgjort
KVADRATMETER: 900m2  BTA
ENTREPRENØR:
Foreløpig ukjent

Prosessen så langt

Steinkjerbygg KF har fått bestilling fra kommunen på å bygge 8 leiligheter for unge funksjonshemmede med heldøgnsomsorg på den gamle Barnas Hus-tomten. Etter flere runder med mulighetsstudier ble det klart at det ikke er hensiktsmessig å gjenbruke det gamle bygget. Kommunen har derfor gått for forslaget hvor gamle Barnas Hus flyttes og det bygges nytt.

Det nye bygget vil bli bygget i en stil som forener det moderne og det tradisjonsrike, med mange innspill fra gjenreisningsarkitekturen. Stikkord for designet er stående trepanel, saltak og korte takutstikk; og bygget har en klassisk form som er gjenkjennbar for mange. I forprosjektfasen har det vært viktig for Steinkjerbygg å skape gode og funksjonable leiligheter for brukergruppen og vi har jobbet tett sammen med Rådet for mennesker med nedsatt funksjonsevne, Tjenesteenheten Bo og habilitering, avdeling for omsorg  samt flere av kommunens ressurser på feltet.

Det nye bygget vil åpne seg opp mot Martenshagen park, og vår flinke kommunegartner jobber med en plan for å integrere bygget godt inn i Martenshagen og sammen med de planene som allerede eksisterer for deler av Martenshagen park.

Steinkjerbygg har store miljøambisjoner når det kommer til dette bygget. Målet er å nå nær-nullutslipp-standard.

Den eldste delen av Barnas hus vil bli flyttet, så det er foreløpig ikke klart når grunnarbeidene og byggeaktiviteten kan starte.

 

Kontaktskjema (prosjekter)

Har du spørsmål eller innspill angående prosjektet, fyll inn skjemaet under og vi tar kontakt så snart vi får muligheten-
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

 

Del på sosiale medier