Gjennom Steinkjerbygg kan du leie alt fra kontorlokaler, bolig og rådhuset til skoler og gymsaler for fritidsaktiviteter og arrangement. Fyll ut kontaktskjemaet under så tar vi kontakt med deg.

Leie bolig

Bolig- og tildelingskontoret i Steinkjer kommune har ansvaret for å behandle søknadene til de kommunale boligene og for tildeling av alle kommunale boliger, også omsorgsboliger.

Steinkjerbygg har ansvaret for den tekniske og økonomiske forvaltningen av leieforholdene.

Vil du søke om en kommunal bolig, enten det er en omsorgsbolig eller en ordinær bolig, finner du søknadsskjema og kontaktinformasjon til bolig- og tildelingskontoret på nettsidene til Steinkjer kommune.

Leie næringslokaler

Steinkjerbygg har flotte kontorlokaler ledig til utleie i Kongens gate 42 (Innocamp), Meierigården og O2-bygget. I O2-bygget har vi byens råeste kontorlokale i 7.etasje med panoramautsikt over hele byen. For mer informasjon om leie ta kontakt på telefon eller via epost. Vi vil svare så raskt vi har mulighet.

Telefonnummer: 74 91 40 00
Epost: [email protected]

Leie skole/gymsal

Idrettslag, lag og foreninger leier ofte skolelokaler og gymsaler rundt omkring i kommunen for bruk på ettermiddag/kveld og i helgene. Skolene brukes også ofte i forbindelse med større arrangementer. Ta kontakt med oss så svarer vi så raskt det lar seg gjøre.

Telefon: 74 91 40 00
Epost: [email protected]

Leie rådhuset

For leie av lokaler i Rådhuset ta direkte kontakt med servicetorget på rådhuset enten via epost eller telefon eller direkte i skranken. Åpningstid servicetorget er alle hverdager 08:00-15:30

Telefonnummer: 74 16 90 00
Epost: [email protected]

Ta kontakt for utleie

Ønsker du å kjøpe tomt og bygge bolig i Steinkjer eller et av tettstedene i kommunen?