Topp moderne lokaler i toppetasjen på O2-bygget

Steinkjerbygg KF bygger nå et 7-etasjes kontorbygg med byens og regionens kanskje beste beliggenhet. O2-bygget befinner seg like ved rådhuset – midt i sentrum med kaféer, butikker og kultur – og nært byens innovasjonscampus samt det nye kulturkvartalet. Vegg i vegg med tog, buss, hotell og taxi. Bygget står klart for innflytting sommeren 2021.

O2 er et fremtidsrettet og innovativt bygg i massivt tre og moderne arkitektur. Huset har kantine/kafeteria i første etasje. NAV skal leie de 5 nederste etasjene, som blir deres hovedbase i nye Trøndelag. SWECO og BDO skal leie hele 6. etasje. Etasje 7 – toppetasjen på 1250 m2 – er fortsatt ledig.

Her har du en unik mulighet til å etablere deg, med en svært sentral og synlig beliggenhet i regionhovedstaden Steinkjer – som for tiden gjennomgår en omfattende byutvikling.

Vi har ledige lokaler på toppen av bygget, som kan skreddersys til ditt behov! For mer informasjon kontakt Svein Olav Hansen på tlf. 950 72 226 eller svein.olav.hansen@steinkjerbygg.no