Ingunn skal lede Steinkjerbygg videre

Styret i Steinkjerbygg har ansatt Ingunn Ramdal som ny administrerende direktør.

Ramdal har vært konstituert i stillingen siden nyttår. 

– Vi er overbevist om at Ingunn er riktig person til å utvikle selskapet videre, sier Odd-Eirik Grøttheim, som er styreleder i Steinkjerbygg. 

Ramdal er utdannet sivilingeniør fra NTNU, og hun har bred erfaring fra prosjektlederstillinger både i Steinkjerbygg og fra tidligere arbeidsgivere. Hun kom til Steinkjerbygg i 2019, og jobbet som prosjektleder på Steinkjer kulturhus, Steinkjer samfunnshus og Folla oppvekstsenter før hun begynte som prosjektsjef. 

– Ingunn kjenner organisasjonen godt, forteller Grøttheim. – Hun er faglig dyktig, hun er omgjengelig og inkluderende og hun har et genuint engasjement for steinkjersamfunnet. 

Ramdal kommer fra Vanvikan, og har bodd i Steinkjer siden hun flyttet hit i 2016. Nå bor hun i Tranaskogen sammen med mann og barn. 

– Steinkjerbygg har stor betydning for mange i Steinkjer, og jeg er stolt og glad for å få lede selskapet videre, sier Ingunn Ramdal. – Det skjer mye i Steinkjer nå, og jeg ser frem til å bidra i den videre utviklingen av kommunen vår.  

Etter flere år med store prosjekter, skal Steinkjerbygg i hovedsak bruke det nærmeste året på å drifte og vedlikeholde eiendommene det kommunale foretaket forvalter. 

– Selv om vi ikke har mange store utbyggingsprosjekter på trappene, har jeg ingen forventninger om at det blir et rolig år – heldigvis, smiler Ramdal. – Nå gleder jeg meg til å lede Steinkjerbygg i tett samarbeid med ansatte, tillitsvalgte, styret og eierne. 

Ingunn Ramdal tiltrer stillingen 1.april.