Er du på utkikk etter nye kontorlokaler? Byens råeste kontorlokaler er ledig, med byens beste utsikt – midt i Steinkjer sentrum. 

Her er du i umiddelbar nærhet til både hotell, tog, buss, taxi, rådhuset, byens InnoCamp samt det nye kulturkvartalet som er under oppføring.  Hos oss i Steinkjerbygg KF har vi et mål om å bygge så miljøvennlig som mulig, og derfor er det nye O2-huset gjennomgående bygd i massivtre.

Bli en del av et næringsliv i verdensklasse

Toppetasjen i O2-huset er ledig. Midt i sentrum, kun et lite steinkast unna både tok, buss og taxi – rett ved fylkes- og kommuneadministrasjon, og like ved det nye kulturhuset som er under oppføring – finner du helt nye ledige kontorlokaler. På det som må kunne sies å være byens beste tomt.

Bærekraft i alle ledd

Det nye O2-huset – midt i Steinkjer sentrum – skal være et fyrtårn i Steinkjerbygg KF sin satsing framover. Bærekraft og miljø er to faktorer som nå skal være med å forme sentrumsutviklingen i Steinkjer fremover.

Kortreist mat med honning fra taket

I tillegg til å inneholde byens råeste kontorlokaler, skal den nye O2-huset i sentrum av Steinkjer være et sted for god mat og hygge. Fredrikkes Restaurant skal sørge for nye impulser fra det store utland på matfronten – utelukkende med lokale råvarer.

Bli med inn i O2-bygget